Många ingredienser i Vingåkersrevyn | Katrineholms-Kuriren

Många ingredienser i Vingåkersrevyn

Tjejerna gör entré i lila klänningar och killarna i lila skjortor – sedan brakar showen loss. I kväll är det premiär på årets upplaga av Vingåkersrevyn ”Kaffe med dopp” – en lång föreställning med många ingredienser.
Det är roligt att traditionen med Vingåkersrevyn fortsätter. I år är det den femte upplagan i modernare tid och liksom tidigare år bjuds betraktaren på varierande underhållning. Dans, musik och sång varvas friskt med snälla och fräcka sketcher, och som sig bör i en lokalrevy ska en del vara lokalt.
I ”Kaffe med dopp” får vi se hur Säfstaholms slott blir en turistattraktion. Vi får också se hur slottsherrarna beter sig.
Dessutom berättas om hur socialdemokraterna styr Vingåkers kommun.
Vidare går bankrånet i repris och det gör minsann skitsnacket också.
Sveriges populäraste rollfigur på scen i år är nog Mona Sahlin. I Vingåkersrevyn bjuder hon friskt på Toblerone och Stockholmsslang.
Ett av de mer udda och annorlunda inslagen är dramatiken kring ”Åmselemorden”. Med vattenkammat hår kliver Niclas Strand omkring bland gravkorsen och sjunger om Juha…

MARLENE HAMSCHBILDTEXT

Så här tänker sig Anna-Carin Andersson att Pia Widlund ser ut när hon förför karlar på Norrköpingsscenerna. Foto: Marlene Hamsch.

Rulla till toppen