KafFEMeddopp | Katrineholms-Kuriren

KafFEMeddopp

Conny har tagit över ansvaret för revyn

Får vi servera? Önskas påtår? Kanske en liten tretår?
Kaffe med dopp kommer att serveras i Vidåkersskolans aula med början lördagen den 27 april, fortsättning den 30/4 och 1/5 samt avslutning den 4/5. Fast egentligen inbjuds publiken till kafFEMeddopp. Det handlar om Vingåkersrevyn – den FEMte i ordningen.


Jodå, kaffe med dopp återkommer vid flera tillfällen i olika sammanhang, berättar Conny Andersson utan att avslöja mera.
Conny har tagit över huvudansvaret och ledningen för revygänget från Niclas Strand och Helene Törnqvist (som numera jobbar respektive pluggar i Stockholm).

Mona med…
Niclas tillhör emellertid gänget som även i år spelar upp och sjunger ut om både riks- och lokalkändisar och dito händelser. En viss Mona lär höra till den första kategorin…
För övrigt är det en hel kvintett i revygruppen som varit med samtliga fem år, förutom Conny och Niclas även Sara och Cindy Pedersén samt Hans Ekelund. Dessutom har Helene Törnqvist ett finger med i spelet trots att hon tagit ett sabbatsår från scenen. Helen bidrar i gengäld med en del av texterna.

Blandning
– Vi är en precis lagom blandning av gammalt och nytt, tycker Conny Andersson och pekar på nyförvärvet Johan Skarp, som redan efter första repetitionen smälte in i gänget som även innehåller en dansgrupp. Liksom att Hanna Hallberg gör come back.
Till saken hör också en större satsning på ljus och ljud. Även här finns rutin i massor genom musikarrangemang av ”oumbärlige” Tomas Widen, effektmakarna Jerker Bleckert och Emil Gustavsson.
Dessutom har gänget varit på studiebesök i bl a Norsborg för att få ideer och nya infallsvinklar på det här med att spela revy.

LINOBILDTEXTER

Här är revygänget som serverar kafFEMeddopp. Foto: LINO.

Kaffe hör till nöjena i livet, anser Vingåkersrevyn som bjuder på ”Kaffe med dopp” med premiär 27 april.

Rulla till toppen