Vingåkersrevyn 1992 – 2002 | Integritetspolicy

Integritetspolicy

Webbplatsen, som du alltså just nu besöker, har webbadressen: www.vingakersrevyn.se

Dina personuppgifter

Vi samlar inte in några personliga uppgifter om dig. Den enda gången vi tar emot uppgifter om dig är när du skickar oss ett e-post-meddelande eller meddelande/kommentar via Facebook. Då kommer meddelandet, inklusive din svarsadress, att lagras på Google Mails respektive Facebooks servrar. Du kan läsa mer om dessa två bolags integritetsarbete här: Google / Facebook.

Besökstatistik

Vi använder verktyget Matomo för att mäta antalet besökare på hemsidan. All data sparas lokalt här på hemsidan och skickas inte iväg någonstans. Varje besökares IP-adress anonymiseras också, så att vi inte kan se vem du är – bara att du var här. Mest för att det är lite roligt att veta om någon tittar förbi ibland, men även för att se om någon hamnar helt fel med någon knasig länk, så vi kan laga det som inte funkar. Ifall du inte vill att ditt anonyma besök sparas i statistiken, kan du bocka ur rutan efter den korta informationstexten från Matomo här nedan. Om du inte ser någon ruta att bocka ur så innebär det att din webbläsare redan är inställd för att be hemsidor som den här att inte registera ditt besök.

You may choose to prevent this website from aggregating and analyzing the actions you take here. Doing so will protect your privacy, but will also prevent the owner from learning from your actions and creating a better experience for you and other users.

Cookie-filer i mediaspelare

Ljud- och videoklippen på den här webbplatsen är så kallat inbäddat innehåll. Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga. Du kan läsa mer om integritetsarbetet hos de två tjänsterna vi använder på de här länkarna: Soundcloud och Vimeo

Hur länge vi behåller ditt meddelande

Om du skickar oss ett mail så kommer nog mailet bli liggande i e-brevlådan ganska länge, eftersom vi är notoriskt dåliga på att städa i våra digitala byrålådor. På Facebook ligger meddelandet eller kommentaren kvar tills du själv tar bort den, men det är oklart om den har sparats någon annanstans av Facebook. Där får vi hänvisa till länken till bolaget här ovan. Alltså Facebook då, inte det andra Bolaget med klirrande kassar – som vi också har använt oss av vid tillfälle..

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har skickat oss ett mail och vill veta vad det var du skrev till oss, så kan du skicka ännu ett mail till oss och be oss skicka tillbaka allt som du har skickat till oss via e-post. Så skickar vi det, om vi har det kvar. Låter krångligare än vad det är. Om du verkligen är säker på att du vill ta reda på allt som du har skrivit på Facebook genom åren, så finns det en funktion där du kan begära att få ladda ner hela klabbet. I skrivande stund (2020) finns det fler instruktioner på den här länken.

Vart vi skickar dina upgifter

Vi skickar inte vidare dina uppgifter någonstans, men Google scannar ditt mail (om du skickar ett till oss) för att se om det är skräppost – och ingen människa vet ju exakt vad de gör med all information de samlar in via sina tjänster – men via länken högre upp på den här sidan så kan du luska vidare kring detta.

Hör utav dig!

Om du trots allt är säker på att du vill skicka oss ett mail, så är vi säkra på att vi jättegärna vill ha ett mail ifrån dig! Gärna med mer nostalgimaterial från revyn. Säg till ifall vi inte får publicera det du skickar oss bara, för vi lägger upp allt vi kommer över här på sidan. (Om det inte är för känsligt, då..) Maila oss på adressen som du hittar handskriven på den här sidan. (För att undvika spamrobotar.)

Puh..

Om du har orkat läsa så här långt, så kan det vara dags att koppla av med vår egen reflektion över IT-åldern, anno 1997. Ännu en gång varmt välkommen!

Rulla till toppen