Sexpressen gjorde succé | Katrineholms-Kuriren

Sexpressen gjorde succé

– och skäl för sitt namn…

Det räcker med Sexpressens förfest för att tjuta av skratt. Årets Vingåkersrevy bjuder publiken på en jättefest!
En hel ensemble är strålande. Niclas Strand och Tobias Landler har fått bröst, nätstrumpbyxor och långt hår sedan i fjol.


I lördags kväll hade Vingåkersrevyn Sexpressen premiär i Vidåkersskolans aula. Publiken fick skratta i närmare två timmar. Visst fanns det ett och annat nummer som bara gled förbi men många av dem var riktiga höjdarnummer.
Ingen visste väl hur Niclas Strand och Tobias Landler ser ut i kort kjol, nätstrumpbyxor och med bröst av storlek större. Tänk er synen. Johan Skarp i rollen som ”sugen” möter fruntimren på gatan. Han erbjuds ”en för en femma och två för en tia”. När han frågar efter gruppsex kallas det med ett annat ord för krans, ja, man häktar i varandra, sex stycken. Det visar sig att de båda damerna säljer majblommor.

Tobias Landler sjunger som en Gud, och gör till publikens stora glädje favoriten i repris, Bonden. Ni vet au-pairen som kom till landet och vill ha sex så ofta, därför gör bondeIl tre hål i väggen. Au-pairen får två till sitt förfogande, det tredje ska han ge katten i. Men eftersom han inte kan låta bli fastnar han där med ett ”huga”, jo, jo, det var mjölkmaskinen. Det är då han får se skylten automatisk avstängning efter 40 liter.
Nya i ensemblen för i år är Jessica Håkansson och Andreas Börjesson, som hittat hem.

Jessica rumsterar om i grytan och Andreas är den strålande ”talaren” som visar hur man ska bete sig eller sagt inte bete sig. Man sopar till exempel inte in vichyvattnet under overheadmaskinen.

Dekoren är enkel, orkestern, under ledning av Thomas Widen, håller sig i bakgrunden men lyfter trots det föreställningen.
Dansarnas steg sitter som de ska, de bjuder på allt från gamla goda Grease till mystikens boningar, när de dansar fram som vita skepnader på nattsvart scen.
Längsta skrattet får ”Förfesten”. Tjejerna fnittrar, dricker vin och gråter i sitt hörn. Grabbarna har bögskräck, super och skriker i det andra rummet. Människor av två olika sorter möts på puben, där kan ALLT hända.
Ge mig en förställning till!

CARINA BERGIUSBILDTEXTER

På förresten kan allt hända…

…liksom på puben. Ge mig en karl som är nykter, ber Cindy Pedersén.

Niclas Strand och Tobias Landler i sina något mer feminina roller, som majblommeförsäljare.

Hemma hos Mona och Bo Sahlin, omgivna av TV-teamet. Mona har: precis startat en ny förening som heter VISA, Var inte så allvarlig, och nu är hon ute efter PR. An så länge är deltagarna få, Gudrun Schyman är medlem för hon tog inte så allvarligt på alkoholen, och Marjasin för att han inte tog så allvarligt på kvittona.

Hela ensemblen är strålande. Årets Vingåkersrevy är något alldeles extra.

Rulla till toppen